sv:Om CUPRA:CUPRA Experience :Ladda hållbart SE/SV

Skellefteå Kraft.

Enligt Svenska Miljöinstitutet är elbilen klimatsmart. Väljer du att köra elbil sänker du koldioxidutsläppen med ca. 70%* jämfört med en fossildriven bil, förutsatt att du laddar elbilen med förnybar el. Vi på CUPRA vill skapa en enkelhet för dig att maximera effekten av ett klimatsmart bilval. Därför har vi tagit fram ett erbjudande om hemmaladdning från vår partner Skellefteå Kraft. Skellefteå Kraft är ett av Sveriges äldsta och största elbolag och erbjuder inte bara 100% förnybar el utan arbetar också med flera utvecklingsprojekt som syftar till att underlätta användandet av elbilar i Sverige

När du köper en laddbar bil från CUPRA erbjuder vi dig tre års hemmaladdning** med avdrag varje månad (enligt ett schablonbelopp) och ett förmånligt elavtal med Skellefteå Kraft. Allt hanteras enkelt då kostnaden för hemmaladdning dras av direkt från elräkningen. Erbjudandet gäller såväl nya som begagnad laddbara CUPRA modeller. 

För mer information om erbjudandet kontakta Skellefteå Kraft.

Har du frågor om våra laddbara modeller kontakta våra auktoriserade CUPRA Partner:
Hitta din CUPRA Partner

Per Brinkenberg, Märkeschef CUPRA Sverige.

”Vi arbetar båda med stora omställningar i våra respektive branscher och har gemensamma mål för att möta klimatförändringarna. Skellefteå Kraft är en självklar och trovärdig samarbetspartner för oss på CUPRA”, säger Per Brinkenberg, Märkeschef CUPRA Sverige.

Därför ska du välja Skellefteå Kraft!

Alltid 100 % förnybar el

Låt oss ändå börja med elen. Skellefteå Kraft är en av landets största producenter av förnybar energi, med egna kraftstationer för både vind- och vattenkraft samt bioenergi.

All el du köper från Skellefteå Kraft är 100 % förnybar. De är också certifierade enligt Schysst elhandel, så att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av elleverantör.

Bonusprodukter och bonustjänster
Efter att du valt 100 % förnybar el från Skellefteå Kraft, hittar du både erbjudanden och förbrukningsdata i kundportalen Mina sidor.

Som kund får du tillgång till flera produkter och tjänster som hjälper dig och ger dig hållbara lösningar i vardagen. I appen hittar du till exempel tjänsten Smart styrning, som ger dig möjlighet att spotprisoptimera din elbilsladdning mot dygnets billigaste timmar, helt automatiskt.

Branschens bästa kundservice hjälper dig
För att ta del av erbjudandet på hemmaladdning – med möjlighet att spara upp till 3 600 kr – byter du bara elbolag till Skellefteå Kraft och uppger registreringsnumret på din CUPRA.

Enklast fixar du bytet över telefon, där du ger Skellefteå Kraft fullmakt att fixa ditt nya elavtal och avsluta ditt gamla. Det går på några minuter och när allt är klart driver du både bil och hem med 100 % förnybar el.

Telefon: 0910–77 25 50.

 

* Koldioxidutsläpp Produktion av elbil och batteri inräknat under hela bilens livstid eller 180 000 km.

** Teckna elavtal med Skellefteå Kraft så får du tre års hemmaladdning - ett schablonbelopp per månad  dras direkt från din elfaktura varje månad. Värde upp till ca 3600:- totalt för 3 år