blue-cupra-tavascan-2024-electric-suv-coupe
Upp till:
565
km*
Upp till (250 kW):
340
hk*
0-100 km/h på:
5.5
s
Växellåda:
RWD och 4WD

Anpassa din CUPRA Tavascan

Välj den perfekta kombinationen av färg, fälgar och interiör i din nya eldrivna SUV.

Färger

Fälgar

Interiör

Nya CUPRA Tavascan i AR.

Upplev 100% eldrivna CUPRA Tavascan i augmented reality.*** Se den slående och progressiva SUV-karossen ur alla vinklar och utforska Tavascans interiör.

100 % ELEKTRISK SUV

Elektrisk innovation. Oavsett var du vill ladda din CUPRA Tavascan är det alltid enkelt och nu ännu enklare att göra det hemma med CUPRA Charger.

Nya cupra tavascan VZ tavascan blå laddar

EFFEKTIV OCH KRAFTFULL

Nya CUPRA Tavascan revolutionerar körupplevelsen och ger dig friheten att köra längre utan utsläpp. Med helelektrisk räckvidd på upp till 565 km* samt möjlighet att ladda från 0–100 km på bara 7 minuter**.

BERÄKNA RÄCKVIDDEN

Mata in din vardagliga körning för att se den ungefärliga räckvidden för din CUPRA Born.

RÄCKVIDDSKALKYLATORN är ett hjälpmedel du kan använda för att beräknade räckvidden för den eldrivna CUPRA du valt. Resultaten ska endast ses som indikativa. Kalkylatorn låter dig justera värdena för vissa variabler som påverkar bilens räckvidd. Men eftersom inte alla faktorer som kan påverka elförbrukningen för den eldrivna CUPRA du valt tas med i beräkningen – t.ex. vägförhållandena, trafiksituationen, topografin, förarens körstil, batteriets ålder och skick, väderleken och extrautrustning som kan påverka bilens vikt och aerodynamik – är detta endast en uppskattning. Därför ska de resultat som räckviddskalkylatorn visar endast ses som en indikation – inte som faktiska värden. Elförbrukningen i kW/h för eldrivna CUPRA-bilar har fastställts enligt det mätförfarande som föreskrivs i gällande direktiv.

DUBBEL MOTORKRAFT

Dubbel kraft, dubbelt så roligt. Förvandla dina resor.

steering wheel in 2024 cupra tavascan with infotainment system

PRESTANDA PÅ ETT NYTT SÄTT

Den helt elektriska drivlinan i Tavascan ger en emotionell körupplevelse som kännetecknas av hög prestanda och effektivitet. Två motorer ger en kombinerad effekt på 250 kW*, vilket innebär att CUPRA Tavascan kan nå 100 km/h på 5,8 sekunder.

CUPRA CARE

Omfattande skydd och extra fördelar för vägen framåt.

nya-cupra-tavascan-2024-underhåll-service

TAVASCAN BILUNDERHÅLL

Läs mer om CUPRA Care och få skräddarsydd försäkring, underhåll och service för din Tavascan.

Observera att de högsta prestandauppgifterna i sidhuvudet avser de starkaste motorerna.

 

* Angivna tekniska data är endast indikativa och kan komma att ändras. Bilens tillgängliga effekt (KW) och acceleration beror alltid på batteriets laddningsnivå och temperatur. 
Bilens elektriska räckvidd varierar beroende på en rad faktorer som terrängens beskaffenhet, väderförhållandena, bilens laddningsnivå (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, vald extrautrustning (fälgar, däck osv.), användningen av kringutrustning som värme, luftkonditionering eller uppvärmda säten samt körsätt. Angiven räckvidd är preliminär och har beräknats i enlighet med WLTP-bestämmelserna. Dessa anger de standardförhållanden som alla biltillverkare ska använda vid sina tester så att resultaten av de värden som framräknats med denna metod är jämförbara med varandra för alla bilar.

 

**Laddningstiderna varierar beroende på följande faktorer: extern och batteritemperatur, maximal spänning för ditt laddningssystem och dess aktuella tillstånd, samt batteriets skick och användningen av annan elektrisk utrustning i bilen under laddning.

 

***Observera att augmented reality-upplevelsen kräver en smartphone, medan virtual reality-alternativet är tillgängligt via en stationär dator eller bärbar dator.