Upp till:
547
km*
Upp till (250 kW):
340
hk*
0–100 km/h:
5.6
sek
Kraftöverföring:
RWD och 4WD

Uttryck din personlighet

En unik designfilosofi som inspirerat en elegant, strömlinjeformad exteriör med progressiva interiörelement.

Ledande genom innovation

Belysta CUPRA-logotyper både fram och bak samt bakljus som sträcker sig över hela bakpartiet fulländar den sportiga looken.

CUPRA Tavascan 15" navigationssystem med Y-benskonsol

Ren kraft, inifrån och ut

En modern Y-benskonsol i Dark Ice Metal och skålade säten i Dark Night-mikrofiber optimerar de sportiga köregenskaperna.

Anpassa din CUPRA Tavascan

Välj den perfekta kombinationen av färg, fälgar och interiör i din nya eldrivna SUV-coupé.

Färger

Fälgar

Interiör

Ny definition av prestanda

Oavsett var du vill ladda din CUPRA Tavascan är det alltid enkelt och nu ännu enklare att göra det hemma med CUPRA Charger.

Nya eldrivna CUPRA Tavascan VZ SUV under laddning

Elektrifieringens fördelar

Nya CUPRA Tavascan revolutionerar körupplevelsen och ger dig friheten att ta dig fram genom stan med finess. Med helelektrisk räckvidd på upp till 547 km*, plus möjligheten att ladda från 0–100 km på bara 7 minuter**, ger den dig självförtroendet att gå längre.

Fokus på resan

Våra avancerade förarassistanssystem låter dig koncentrera dig på det viktiga – vägen framför.

Nya eldrivna CUPRA Tavascan SUV med Travel Assist och adaptiv farthållare (ACC)

Säkrare körning

Alla vinklar är med. Travel Assist kombinerar adaptiv farthållare (ACC) och Lane Assist Plus för att hålla dig i körfältet på ett säkert avstånd från annan trafik, och i kombination med filbytesassistans övervakar systemet din omgivning och förhindrar att du byter körfält tills det är säkert att göra det.

Nya eldrivna CUPRA Tavascan SUV med 21”-fälgar  i Svart och Copper

Enkel parkering

Parkera din Tavascan halvautomatiskt med Trained Park Assist, ett system som lär in och lagrar parkeringsmanövern vid ofta använda parkeringspositioner, och Remote Park Assist som gör det möjligt att utföra manövrar från din mobil, för användning i trånga parkeringsutrymmen.

Tavascan Endurance

Omedelbara intryck.

Upp till:
547
km*
Upp till (210 kW):
286
hk*
0–100 km/h:
6.8
s
Tavascan VZ

En energikick utöver det vanliga.

Upp till:
517
km*
Upp till (250 kW):
340
hk*
0–100 km/h:
5.6
s

Observera att topprestandadata som anges i rubriken avser de starkaste motorerna.

*CUPRA Tavascan finns för närvarande inte till försäljning och inväntar typgodkännande. Tekniska data som visas är endast vägledande och kan komma att ändras. Bilens tillgängliga effekt (kW) och acceleration beror på batteriets laddningsnivå och temperatur vid varje given tidpunkt. Bilderna visas endast i illustrativt syfte och överensstämmer eventuellt inte med serieproduktionen.

Bilens räckvidd med eldrift varierar beroende på en rad faktorer, t.ex. terrängens beskaffenhet, väderförhållandena, last i bilen (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, vald tillvalsutrustning (fälgar, däck osv.), användningen av övriga strömförbrukare som värme, luftkonditionering eller stolvärme samt förarens körstil. Den angivna räckvidden är ett preliminärt värde och har beräknats i enlighet med WLTP-förordningen som fastställer standardtestförhållanden för alla tillverkare så att värdena som beräknas enligt denna förordning är jämförbara mellan alla fordon.

**Laddningstiderna varierar beroende på följande faktorer: utomhustemperaturen, batteriets temperatur, laddningssystemets strömstyrka och skick, batteriets skick, och användningen av elektrisk utrustning i bilen under laddningsprocessen.

En av de största skillnaderna mellan en elbil och en traditionell förbränningsbil är förbrukningen. Kostnaden för el är vanligtvis lägre än den för bensin eller diesel. Tack vare detta kan Tavascan köras 100 km till en låg kostnad vid hemmaladdning eller till och med ladda batterierna med ett solpanelssystem. Dessutom har elbilar lägre underhållskostnader än ett förbränningsfordon eftersom de har färre delar, vilket innebär mindre slitage. Informationen som ges här är baserad på allmänna ekonomiska trender och kan också variera beroende på en rad andra omständigheter.