CUPRA Born VZ eldriven kombisedan Dark Forest green
Upp till:
559
km
Upp till (240 kW)
326
hk
0–100 km/h:
5.6
s
0–50 km/h:
2.6
s

HÖJDPUNKTER

Personer som poserar runt CUPRA Born Aurora Blue

Emotionell design

Mästerligt utformad för dig som vill ha något extra. Tuff utstrålning med sportiga linjer på en strömlinjeformad kaross och detaljer i koppar.

Personer som poserar med CUPRA Born laddad

EN elektrisk känsla

CUPRA Born kombinerar dynamisk hållbarhet med innovationer på högsta nivå. Bekanta dig närmare med vår första elbil. 

CUPRA Born interiörvy av multifunktionsratten med satellitknappar

Innovativ teknik

CUPRA Born ger dig en smidigare och roligare körupplevelse tack vare toppmoderna digitala lösningar samt prestanda som känns lite extra med vår e-Boost-funktion.

hur vill du att din Born ska se ut?

Välj din perfekta kombination av fälgar och färg.

CUPRA Born med lättmetallfälgar

NYA BORN VZ

Nya CUPRA Born 2024 EV kombi

Ny VZ-logotyp och -text

Distinkt och omisskännlig CUPRA – diskret mörk kromfinish.

CUPRA Born VZ Thunderstorm lättmetallfälgar

20-tums lättmetallfälgar Thunderstorm

Njut av spännande åkturer med 20-tums Thunderstorm maskinbearbetade lättmetallfälgar med 3D-inlägg.

CUPRA Born VZ Enceladus grå kopphink

Skålade säten Enceladus Grey CUP

Distinkt och exklusiv med elektrisk 12-vägsinställning, minnes- och värmefunktion – plus ett komforthöjande armstöd för baksätet.

Nya CUPRA Born 2024 Rattdesign

Nya rattreglage

Njut av ultimat kontroll med de nya CUPRA-rattreglagen och satellitknapparna. Anpassa den regenerativa bromsningen efter dina preferenser, byt läge eller aktivera eBoost.

EN NY ERA AV ELEKTRIFIERING

Maximal effekt. Smartare körning.

CUPRA Born laddar hemma

CUPRA LADDNINGSLÖSNINGAR

Njut av sömlös laddning hemma med CUPRA Charger från Elli och enkel användning av de offentliga laddningsstationer som finns tillgängliga i CUPRA Charging-tjänsterna. Med My CUPRA-appen kan du hantera både hemmaladdning och offentlig laddning. För effektiv och renare körning.

Maximera prestandan

Njut av känslan och prestandan.

Personer poserar nära en CUPRA Born Aurora Blue-färg på en parkeringsplats

ELEKTRISK PRESTANDA

CUPRA Born erbjuds med lång räckvidd utan att tumma på körglädjen - maximera accelerationen med en knapptryckning genom e-Boost. Maxa med Performancepaket som har 20-tums aerohjul, bredare däck och DCC för utmärkt grepp. Höj stämningen i bilen med CUPRA e-Sound-systemet.

5 STJÄRNOR I EURO NCAP

CUPRA Born Aurora Blue med thunderstorm lättmetallfälgar

Säkerheten går först

Vår första 100 % eldrivna modell har visat sig vara en av de säkraste på marknaden efter att ha uppnått toppbetyget 5 stjärnor i Euro NCAP's rigorösa och omfattande säkerhetstester. CUPRA Born fick höga poäng i samtliga kategorier.

* Maximal effekt fastställd enligt UN GTR.21, tillgänglig under max. 30 sekunder. Effekten som är tillgänglig i individuella körsituationer beror på varierande faktorer som omgivningstemperatur, temperatur/laddning/konditioneringsstatus eller fysisk åldring av högvoltsbatteriet. Tillgänglighet av maximal effekt kräver en specifik temperatur hos högvoltsbatteriet mellan 23–50ºC och en batteriladdningsnivå över 55 % för att leverera cirka 170kW för ett 58kWh (62kWh brutto) batteri, och en temperatur hos högvoltsbatteriet mellan 23–50ºC och en batteriladdningsnivå över 85 % för att leverera cirka 170 kW för ett batteri på 77 kWh (82 kWh brutto). Eventuella avvikelser från de ovan nämnda parametrarna kan leda till minskad effekt och till och med till att boost-funktionen inte alls är tillgänglig.