sv:Köpa:CUPRA APPROVED Pre-Owned Cars SE/SV

CUPRA APPROVED

a woman standing next to a rear view of a cupra ateca rodium grey car with full led headlights

CUPRA APPROVED

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt begagnatköp. Därför ingår det en rad förmåner när du köper en CUPRA Approved-certifierad bil.

Köp en begagnad bil med garanti

people

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland hundratals begagnade bilar i hela landet. Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Sök bland hundratals begagnade bilar i hela landet. Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Sök här

Mer om CUPRA Approved

back%20view%20of%20cupra%20car%20model%20with%20one%20passenger%20stretching%20in%20the%20back%20seat

Fördelar med CUPRA Approved

Tio trygga löften. Förutom garanti och kvalitetskontroll ingår det flera andra förmåner. Förmåner som gör ditt bilköp och bilinnehav enklare, tryggare och smidigare

• Ett års garanti
• Bytesrätt
• Kvalitetskontroll på 122 punkter

Alla fördelar med CUPRA Approved

CUPRA Approved Garanti

CUPRA Approved-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Mer om CUPRA Approved-garantin

Certifierade och kvalitetskontrollerade

För att en begagnad bil ska bli CUPRA Approved-certifierad krävs godkänt på vår kvalitetskontroll som omfattar 122 punkter. Vår servicepersonal undersöker bilen noggrant så att den är i bästa skick utvändigt, invändigt och under huven.

Läs mer om CUPRA Approved-certifieringen

Bytesrätt inom 10 dagar

Vi vill att du ska bli nöjd med ditt köp. Inom tio dagar efter att din begagnade bil levererats har du därför möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager.

Läs mer om vår bytesrätt

  

Inbytesbil och extrautrustning

Vi köper din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Har du särskilda önskemål om extrautrustning till din nya begagnade bil, hjälper vi dig gärna med det.

Så går det till

Om CUPRA Approved


CUPRA Approved är ett program från Volkswagengruppen. De begagnade bilar som ingår i CUPRA Approved-programmet, vilket innebär att de har en CUPRA Approved-certifiering, lever upp till högt ställda krav. Det är begagnade bilar som är max 5 år gamla (60 månader) och har gått mindre än 12 000 mil. Detta, tillsammans med ett specialutformat kvalitetstest som består av 122 olika punkter, garanterar att våra begagnade bilar är i bra skick. Du får till exempel ett års garanti när du köper en CUPRA Approved-certifierad bil. Endast bilar som fått godkänt på samtliga 122 punkter blir certifierade.


Alla begagnade CUPRA som är max 5 år gamla, har gått mindre än 12 000 mil samt uppfyller kvalitetstestet på 122 punkter kan bli certifierade.


Vi säljer många begagnade bilar. Ungefär hälften av alla begagnade bilar möter kraven för CUPRA Approved-certifiering. De som inte möter kraven och inte blir certifierade säljer vi också – men där ingår inte garanti och de övriga förmånerna i CUPRA Approved-programmet. Du kan göra en sökning med enbart CUPRA Approved-certifierade bilar.


Ja, bilen är noggrant undersökt på 122 punkter och du har ett års garanti.


Kvalitetskontrollen på 122 punkter är ett specialutformat kvalitetstest. Det betyder att varje begagnad bil noga kontrolleras på 122 punkter – både invändigt och utvändigt – för att se om den möter kraven för att bli CUPRA Approved-certifierad. Läs mer om 122 punkter.


Ja, garantin är giltig i ett år och följer med vid ägarbyte. Den förfaller automatiskt när det gått ett år.