sv:Köpa:Finansiering:Business Lease SE/SV
Finansiering

Business Lease

Ingen kontantinsats och garanterat restvärde. Serviceavtal och försäkring. Företagskort.

Ingår alltid

CUPRA%20Business%20Lease

• Företagsleasing med garanterat restvärde – ingen kontantinsats.

• Serviceavtal, försäkring och företagskort.

• Allt på en faktura och betalning per månad.

Kolla på filmen nedan för att se hur det funkar!

Business lease CUPRA

Enkelt bilinnehav

woman%20activating%20infotainment%20screen%20with%20CUPRA%20CONNECT%20app

Business Lease är ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. Attraktivt helhetserbjudande för era tjänstebilar till en konkurrenskraftig månadsbetalning.

  

Mer om Business Lease


Företagsleasing

Leasingavgiften bokförs som rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Med operationell leasing behöver du inte tänka på bilens restvärde. Efter avtalstidens slut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din CUPRA-återförsäljare.

Försäkring

Upp till 25 % rabatt när bilen finansieras genom Financial Services.

Serviceavtal

Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna. 

Företagskort

Vi erbjuder föraren ett Circle K Företagskort för att betala drivmedel för resor inom Sverige, Norge eller Danmark. Kortet gäller för bränsle, påfyllnadsolja (motorolja, växellådsolja och hydraulolja.), trafikprodukter (glykol, kylarvätska, spolarvätska och bränsletillsatser), parkering samt biltvätt. Ett kort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt som du får utan några tillkommande avgifter.

Fast eller rörlig ränta

Vi erbjuder rörlig ränta på leasingavtal till 60 månader och vår rörliga ränta baseras på VWFS basränta. Avläsning och förändring av räntan sker månadsvis, vilket innebär att du direkt får tillgodoräkna dig eventuella räntesänkningar (motsvarande gäller även vid höjning av räntan). Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter leasingavtalet i upp till 60 månader.

Du betalar varje månad genom bank-, plus- eller autogiro. Autogiro kräver en separat autogiroanmälan ifylld av dig som kund.