Pride Move Us SE/SV

CUPRA Squared Experience

Det du ser är virtuellt – det du kör är äkta vara.

Vår grundläggande filosofi att ständigt flytta fram gränserna för märket CUPRA till nästa nivå gör att vi aldrig trycker på paus-knappen för nya versioner och upplevelser för våra kunder. 

På vårt 4-årsjubuleum, har vi just presenterat CUPRA Squared Experience – en unik racingupplevelse, för racing ligger ju naturligt inbakat i CUPRAs gener. Eftersom de flesta aldrig får tillfälle att uppleva den oförglömliga känslan av att köra en tävlingsbil, har CUPRA tagit den virtuella världen till hjälp för att kunna erbjuda dig just detta.

Vi har skapat den första upplevelse som sträcker sig bortom den fysiska världens gränser. Det som ligger bakom idén är vår starka passion för racing. Och nu vill vi göra det möjligt för alla att känna spänningen bakom ratten när man kör på bana. Allt med den här upplevelsen kommer att vara virtuell – utom en sak: den adrenalinkick du får. Vi kallar det hela för ”CUPRA Squared Experience”, där vår helelektriska UrbanRebel är den bil som på ett nytt och annorlunda sätt låter dig få uppleva en intensiv racing-feeling.

CUPRA Squared Experience

CUPRAs första NFT

Med vår utmanaranda och vårt starka fokus på kontinuerlig vidareutveckling som grund, lanserar vi nu vår första CUPRA NFT: ”CUPRA UrbanRebel”. 

Redan om ett par veckor kommer vi att auktionera ut vår premiär-NFT av UrbanRebel tillsammans med en exklusiv chans att bli den allra första föraren i vår CUPRA Squared Experience. 

Dessa nya, spännande upplevelser är kopplade till vår lansering av Metahype och som tar dig ännu djupare in i den virtuella värld vi skapar. Detta ambitiösa steg kommer samtidigt med att vi fyller 4 år och fördubblar de utrymmen du har till ditt förfogande för att själv få uppleva den ostoppbara impuls CUPRA står för.

HÅLL ÖGON OCH ÖRON ÖPPNA FÖR KOMMANDE UPPLEVELSER.

CUPRAx2 ger dig METAHYPE.

Banar väg mot en ny vision för en ny era.