sv:Om CUPRA:CUPRA Experience :CUPRA presents RPM trailer SE/SV

CUPRA PRESENTERAR TEASERN FÖR ”RPM”

Om man inte ifrågasatte och flyttade fram gränserna för vad som är accepterat, hade det inte blivit några innovationer. Det är detta som ligger bakom genuin utmanaranda – vår drivkraft. Vi på CUPRA utvecklar bilar som erbjuder dig mer, så att du kan uppleva livet på ett helt nytt sätt. Men vi gör mer än så – vi visar vad ett modernt bilmärke kan åstadkomma. Därför är vi glada att nu kunna berätta att CUPRA gått in som medproducenter för en ny TV-serie som just visar vad det innebär att vara en verklig utmanare. Genom hela serien, hör en CUPRA e-Racer – världens första helt eldrivna standardvagnsracer – till de medverkande i de actionfyllda scenerna..

RPM, som skapats av den spanske regissören, manusförfattaren och producenten Albert Uria, och där Daniel Posada skrivit den första teasern, är en ny spännande Sci-Fi-serie där handlingen utspelar sig år 2101: en tid när känslor blivit förbjudna och då en grupp av rebeller modigt kämpar för att väcka mänsklighet till liv på nytt. Som medproducent, kan CUPRA bjuda på en liten förhandstitt: 

I huvudrollerna ser vi den colombianska skådespelerskan Natalia Reyes, som nog är mest känd för sin roll i den senaste Terminator-filmen, Eduard Fernández från serien 30 Coins, samt Juana Acosta som nominerats för det spanska filmpriset Goya. Den första säsongen, som troligen kommer att bestå av 11 entimmesavsnitt, tar oss till en dystopisk värld i en vidsträckt megastad – en hård miljö där smogen hänger tung över gatorna som en evig påminnelse om överbefolkningens obarmhärtiga konsekvenser.

Skaparna av RPM berättar för oss att serien ”utspelar sig i en framtid där hela befolkningen står under stark kontroll, mänskliga känslor är förbjudna och ett teknokratiskt styre råder. Mitt i allt detta finns det dock en liten grupp rebeller som tävlar i hemliga biltävlingar – för att känna adrenalinet pumpa, för att känna känslor, och för att känna sig levande igen. Med sitt mål att krossa de tyranniska förtryckarna och blåsa liv i vanlig mänsklighet igen, är det nu upp till rebellgruppen – ”The Originals” – att ställa allt till rätta.

Premiär på CUPRA:s födelsedag

Trailern för RPM kommer att specialvisas vid CUPRA:s kommande födelsedagsfirande, där vi också kommer att gästas av medproducenten till Game of Thrones, Vince Gerardis. 

För alla CUPRA-fans – som ju älskar utmanarandan och en verklig adrenalinkick – måste denna unika TV-serie verka nästan för bra för att vara sann. Så nu vill vi inte hålla er på sträckbänken längre, utan låter alla få en första tjuvtitt på RPM.