sv:Köpa:CUPRA APPROVED Pre-Owned Cars:Bytesrätt när du köper begagnad bil SE/SV

Bytesrätt inom 10 dagar

Det är tryggt att köpa begagnad bil hos CUPRA

När du köper en CUPRA Approved-certifierad bil av en återförsäljare i Sverige ingår många förmåner. En av dem är bytesrätt. Det innebär att du inom tio dagar efter att din begagnade bil levererats har möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager.

Så går det till

Om du vill byta till en annan begagnad bil kontaktar du din återförsäljare för att komma överens om en tid. När du kommer in med din begagnade bil går du och säljaren gemensamt igenom bilens skick. Detta för att säkerställa att din bil är i samma skick som när den levererades.

Säljaren gör sedan en bedömning av kostnaderna för att återställa bilen till ursprungligt skick. Det kan handla om kostnader för tvätt, puts, demontering av eventuella tillbehör och så vidare. Om bilen har körts onormalt många mil kan även en milkostnad tillkomma. Vid ett finansieringsavtal för bilköpet kan det också tillkomma en administrativ kostnad för att bryta avtalet och teckna ett nytt.

När du och säljaren är överens om kostnaderna för återställandet kan bytet genomföras. Du kan då byta till en annan begagnad bil som finns i återförsäljarens lager.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland tusentals begagnade bilar i hela landet.
Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Kontakta återförsäljare, CUPRA Partner

Vi finns i hela Sverige.
Hitta närmaste CUPRA-återförsäljare här

Fördelar med CUPRA Approved

Tio trygga löften. Förutom garanti och kvalitetskontroll ingår det flera andra förmåner. Förmåner som gör ditt bilköp och bilinnehav enklare, tryggare och smidigare.
Alla fördelar med CUPRA Approved

Inbytesbil och extrautrustning

Vi köper din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Har du särskilda önskemål om extrautrustning till din nya begagnade bil, hjälper vi dig gärna med det.
Så går det till