Bilar:CUPRA Modeller:CUPRA Born:Born Car Personalization 2021.12.0-SNAPSHOT SE/SV
car image
car image
car image
car interior image
Välj motor
Välj färg
Välj klädsel
Välj fälg Se energimärkning
Välj ett tillvalspaket
Uppskattat pris

CUPRA Born är ännu inte slutligt homologerad. Tekniska data avseende räckvidd och energiförbrukning baseras på WLTP och är därför preliminära. Exakta data kommer att presenteras vid senare tillfälle. Samtliga priser som anges för förhandsbokningen är preliminära och rekommenderade, och kan komma att ändras fram till slutlig order hos din CUPRA Återförsäljare.

*Tillvalen Batteri 77 kWh med förlängd räckvidd (548 km) samt CUPRA-ratt med satellitknappar är tillgängliga från 2022.

CUPRA Born är en prototyp som för närvarande inte är tillgänglig för försäljning i väntan på slutligt godkännande. Priserna och tekniska data som anges är preliminära, rekommenderade och kan ändras. Fordonets effekt (kW) och acceleration beror på batteriets laddningsnivå och dess temperatur vid varje given tidpunkt. Bilderna på fordonet som visas är endast i illustrativt och informativt syfte och kanske inte motsvarar den slutgiltiga godkända produkten.

Den exakta räckvidden för ditt fordon varierar beroende på ett antal olika faktorer: rutt, väder, fordonsbelastning (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, valfri utrustning (bl.a. fälgar och däck), användning av energikrävande kringutrustning som värme, luftkonditionering och uppvärmda säten samt din körstil. Det angivna intervallet är ett preliminärt värde och har beräknats i enlighet med WLTP-standarden som anger standardtestvillkor som gäller för alla biltillverkare. Detta säkerställer att värdena som beräknas enligt denna standard är jämförbara för alla fordon.