Bilar:The 2024 CUPRA Born:CUPRA Kampanj SE/SV

CUPRA BORN

Pris från:

479.000:–

CUPRA Billån från: 2.745:-***

100% ELEKTRISK. FÖRÄNDRING SOM FÅR DIG ATT KÄNNA.

Max räckvidd på el

548

km

Max effekt

231

hk

Följ ditt hjärta.

CUPRA BORN. Vi tror på förändring som väcker känslor.

CUPRA%20Born%20Aurora%20blue%20colour%20charging%20

CUPRA Born är för dig som vill utmana normen och följa både ditt hjärta och hjärna. En 100% elektrisk kraft som tar dig längre och utmanar ditt sätt att tänka, och köra. 

I vår elbil CUPRA Born förenas emotionell design med nytänkande och hållbar teknik. En räckvidd på upp till 548 km tar dig dit du vill tryggt och säkert och behöver du ladda längs vägen tar det drygt 35 minuter att ladda upp till 80%. Välj mellan olika batterialternativ för den räckvidd och prestanda som möter just dina behov.  

Standardutrustningen
är generös och bjuder bland annat på Lane Assist, Front Assist, 18" lättmetallfälgar, full LED-strålkastare, uppvärmd multifunktionsratt, 2-zons Climatronic, skålade sportstolar, 12" pekskärm, Digital cockpit med 5" display, parkeringssensorer fram och bak, trådlös Full Link, CUPRA CONNECT Gen4 samt aluminiumpedaler.

Väljer du CUPRA Born med e-Boost får du omedelbar prestanda och maximal räckvidd. Dessutom ingår adaptiv farthållare, navigationssystem, larm och 19" lättmetallfälgar. 

ERBJUDANDE

 

Frånpris: 479.900:-
CUPRA Billån från: 2.745:-***
Privatleasa från: 3.795:-*/**


Privatleasing finns även för 12 resp 24 månader.

Exempel för CUPRA Born 58 kwh 204 hk

12 månader +300:-/mån*/**

24 månader +100:-/mån*/**

Oavsett hur du väljer att finansiera din CUPRA ingår 3 års fri service. ****


Vid köp av en ny CUPRA Born får du även 100% förnybar el från Skellefteå Kraft med avdrag varje månad i 3 år. Mer information får du hos din CUPRA Partner.  

 

Läs mer om CUPRA Born och testa vår räckviddskalkylator här

Bygg din drömbil i vår konfigurator här

 

 

**Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån
***CUPRA Billån och bil med garanterat restvärde är baserat på 30% kontantinsats. Gäller ett begränsat antal bilar.
****3 år/max 3.000 mil
Erbjudandet gäller endast lagerbilar Born 58 kWh, Born e-boost 58 kWh med reservation för slutförsäljning.

Kontakta din CUPRA Partner

Elförbrukning blandad körning 15,3-17,5 kWh/100km, CO2-utsläpp 0 g/km. Elektrisk räckvidd upp till 548 km. Förbrukning och räckvidd påverkas av bilens extrautrustning. 

Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning kWh/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuell för varje bil.

Värden från typgodkännandet av den valda modellen, i överensstämmelse med EU-förordning 2018/858. Tillgänglig effekt (kW) och acceleration för modellen beror på batteriets laddningstillstånd och temperatur. 

 

Den exakta räckvidden för fordonet varierar beroende på ett antal olika faktorer, som rutt, väderförhållanden, last (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, extrautrustning (lättmetallfälgar, däck etc.), användning av perifera energiförbrukande system, som värme, luftkonditionering och uppvärmda säten, samt körstil. Angiven räckvidd har beräknats i överensstämmelse med WLTP-förordningen, i vilken standardförutsättningar för provning för alla biltillverkare fastställs. Detta säkerställer att värden som beräknas i överensstämmelse med denna förordning är jämförbara för alla fordon.