About Us SE/SV

CUPRA - mer än ett bilmärke.

CUPRA är det senaste bilmärket inom Volkswagengruppen och har sitt ursprung i en av Europas mest tongivande städer, Barcelona. CUPRA är en okonventionell utmanare som förenar stimulerande design, elektrifiering och prestanda i syfte att inspirera världen. 

CUPRA, som lanserades 2018, har sitt huvudkontor och racinggarage i Martorell, Barcelona. CUPRA har idag ett världsomspännande återförsäljarnätverk och fortsätter i snabb takt att expandera globalt. I Sverige finns vi hos utvalda CUPRA Partners över hela landet och våra CUPRA Masters är experter som gärna hjälper dig hitta just din drömbil. 

Racing är en viktig del av CUPRAs DNA och idag tävlar CUPRA framgångsrikt inom elektrifierad racing på internationell nivå, både i Extreme E och Formula E, samt på nationell nivå i STCC. 

Fram till 2025 planerar CUPRA att lansera flera spännande och elektrifierade modeller. Först ut är CUPRA Tavascan som lanseras under 2024, kort därefter följer CUPRA Terramar och under 2025 blir även den urbana elbilen CUPRA Raval en del av modellprogrammet.

Varmt välkommen att bli en del av vår CUPRA Tribe du också. 

 

Här hittar du din närmaste CUPRA Partner.