SE/SV

Barcelona inspirerar resten av världen.

Det som förenar de båda varumärkena CUPRA and FC Barcelona, mer än att de båda är från samma stad, är att de ser likadant på saker som unik stil och hög prestanda. Det är detta som är drivkraften i alliansen.

”CUPRA och FC Barcelona blir lagkamrater de kommande fem säsongerna.”

I ett historiskt ögonblick har CUPRA:s inriktning på sportighet och innovationer tagit företaget till Camp Nou-stadion där det blivit ”Official Automotive and Mobility Partner” till sin hemstads världsberömda fotbollslag de kommande fem säsongerna. Målsättningarna för detta samarbete, som sträcker sig betydligt längre än vad som är vanligt för denna typ av partnerskap, utgår från deras gemensamma värderingar och historia.  

Barcelona är hemstad för både CUPRA och FC Barcelona, båda karakteriseras av en ung och dynamisk anda, och båda arbetar aktivt med att lyfta fram och stödja talangfulla ungdomar och innovativt tänkande.

”Denna innovativa allians med en av världens största fotbollsklubbar visar på vårt starka engagemang för CUPRA och Barcelona. Dessutom kommer partnerskapet med en av stadens främsta ambassadörer att stärka företagets globaliseringsstrategi”, sa Luca de Meo, VD för SEAT och styrelseordförande för företagets specialbilsdivision, CUPRA.

CUPRA har samtidigt rollen som en av FC Barcelonas Global Official Partners, och kommer att tillhandahålla bilar för klubbens styrelseledamöter och andra officiella ändamål. Vid klubbens hemmamatcher kommer det att finnas en CUPRA VIP-loge på Camp Nou liksom ett område utanför stadion där Barça-fansen har möjlighet att stifta närmare bekantskap med bilmärket. Camp Nou-stadions anläggningar kommer också att bli en form av försökslabb för olika mobilitetsprojekt för trafik i stan.

Håll ögonen öppna – mer information om detta exklusiva och spännande samarbete följer.