sv:Köpa:Erbjudande:Nya CUPRA Formentor eTSI 150 hk DSG SE/SV
nya-cupra-formentor-etsi-150-hk-dsg-mildhybrid

Nya CUPRA Formentor

eTSI 150 hk DSG Mildhybrid

Privatleasa från: 3.695:-/mån*/**
CUPRA Billån från: 1.680:-/mån***
Pris från: 399.900:–

En av våra mest framgångsrika modeller, CUPRA Formentor, lanseras nu i uppgraderad version. Designen har vässats ytterligare för ett ännu mer emotionellt och skarpare uttryck. Nya detaljer som logotypen på motorhuven, det djärvt hajnosformade frontpartiet, de triangulära Matrix LED-strålkastarna och den upplysat CUPRA-logotypen centrerad i ljusrampen bak. Bakom ratten är det fortfarande fokus på dig som förare och på körupplevelsen. Den nya interiören blandar sportighet med hållbarhet och en rad digitala lösningar. Standardutrustningen har blivit än mer generös och på tillvalslistan hittar du såväl nya färger som fälgar. Kort sagt. Nya CUPRA Formentor bjuder på förändring som både syns och känns. Kontakta din CUPRA Partner redan idag för mer information. 

Nya CUPRA Formentor eTSI 150 DSG Mildhybrid är utrustad med bl.a:
• Svart invändigt tak
• Parkeringssensorer fram & bak
• Ratt med satellitknappar
• Trådlös smartphoneladdare
• Full Link
• Eluppvärmd ratt
• Filhållningsassistent
• LED-strålkastare

**Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-, Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån.
***CUPRA Billån och bil med garanterat restvärde är baserat på 30% kontantinsats.  

FRI SERVICE ingår. Oavsett hur du väljer att finansiera din CUPRA så ingår alltid CUPRA CARE:
- 3 års fri service
- 3 års fri vägassistans
- Nybilsgaranti 2 år + 1 års extra garanti upp till 9.000 mil (det som infaller först)


*När du köper en ny CUPRA så ingår 3 års garanti. 2 års garanti (+ 1 års förlängning max 9.000 mil) ** , fri service i 3 år/3.000 mil** och assistans 3 år. 
 ** Det som infaller först

BESTÄLL DIN NYA CUPRA ONLINE –>
FÅ EN OFFERT –>

Bygg din bil 
Hitta din  CUPRA Partner
Mer Information
Håll dig uppdaterad om CUPRA

Bränsleförbrukning****
5,8–6,1 l/100 km
CO2-utsläpp****
131–139 g/km.
Värdena gäller vid blandad körning.

Vad innebär privatleasing?
Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet.Du får dessutom rabatt på vår bilförsäkring. Allt på en faktura och betalning per månad.
Våra aktuella privatleasingerbjudanden är baserade på en första förhöjd leasingavgift om 10.000 kr. För +300 kr i månaden kan du privatleasa bilen med 0 kr i första förhöjd leasingavgift.

Andra fördelar med CUPRA Privatleasing är:
• Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen
• Restvärde – ingen restvärdsrisk och du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde
• Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell
• Avtalstid - 36 månader men det finns även möjlighet till längre avtalstid
• Upp till 20 % rabatt på vår märkesförsäkring

CUPRA Billån med garanterat restvärde på bilen.
CUPRA Billån är ett fördelaktigt billån med flexibel kontantinsats (minimum 20%). En av de stora fördelarna med CUPRA Billån är att när avtalet för din CUPRA löper ut garanterar vi restvärdet på bilen vilket ger dig en trygghet. Räntan för finansieringen är avdragsgill och om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när avtalstiden för bilen löper ut kan du använda dessa pengar till din nästa CUPRA. Läs mer om CUPRA Billån och bil med garanterat restvärde här

Bilen på bilden kan vara extrautrustad. 
Kontakta din lokala CUPRA Partner för mer information eller för en provkörning. Välkommen!

 

*CUPRA Privatleasing 36 mån. baseras på 1.000 mil/år. 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (vwfs.se/om-oss/aktuell-basranta). Ev. övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppl.- och admin.avgift tillkommer. Vi reserverar oss för ev. ändringar och avvikelser. CUPRA Privatleasing erbjuds genom Volkswagen Finans Sverige AB och serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, helägda dotterbolag inom Volkswagen Group. Försäkringserbjudandet för CUPRA ges av If Skadeförsäkring AB.
**Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån.
***CUPRA Billån är baserat på 30% kontantinsats & CUPRA Billån och bil med garanterat restvärde. Läs mer här >
***'Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil.