sv:Köpa:CUPRA APPROVED Pre-Owned Cars:Inbytesbil och extrautrustning SE/SV

Inbytesbil och extrautrustning

Byta in bil

Vi köper gärna din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Och oavsett vilket märke det är på bilen.

Hittar du en ny begagnad bil i vårt återförsäljarnätverk, hjälper vi dig gärna med extrautrustning till den, så som till exempel bilbarnstolar, dragkrok eller riktigt snygga fälgar. Allt utifrån vad du önskar och behöver.

Vi köper begagnade bilar av alla märken

Oavsett om du kör CUPRA, SEAT, VW, Škoda eller Volvo, BMW eller Toyota, så köper vi gärna din bil av dig. Alla märken välkomnas för en värdering!
Här hittar du din närmsta CUPRA Partner 

Snabbt, smidigt och tryggt

Att sälja bilen kan vara ett tidsödande projekt. Om du väljer att sälja din bil till någon av våra återförsäljare, så besparar du dig en massa besvär. Du slipper annonsera och du slipper lägga tid på att träffa intresserade köpare och sälja din bil själv. Och du slipper osäkra betalningsöverföringar från privatpersoner du aldrig tidigare har träffat.

Hos CUPRAs återförsäljare får du en kontaktperson som assisterar dig hela vägen. Det har aldrig varit enklare att sälja din begagnade bil!

Gör så här:

  • Kom in till någon av våra återförsäljare
  • Vi värderar din bil
  • Välj om du vill byta in din bil mot en ny, eller om du vill ha pengar. Du får pengarna på banken direkt
  • Vi sköter allt pappersarbete kring ägarbytet
  • Du förbinder dig inte till någonting och värderingen av din bil kostar dig ingenting. Du väljer själv om du vill acceptera budet eller inte. Om du väljer att sälja din bil till oss, behöver du bara tömma den på dina personliga ägodelar - resten sköter vi.

Vanliga frågor om

Kan jag byta in min gamla/nuvarande bil?
Ja, absolut. Kontakta den CUPRA-återförsäljare som passar så hjälper de dig att värdera din nuvarande bil. Du kan välja om du vill ha pengarna direkt eller dra av värdet vid köp av en begagnad bil.

Hur värderar ni min inbytesbil?
Värderingen baseras på vår bedömning av bilens marknadsvärde. Här tittar vi på vilken modell det handlar om, årsmodell, mätarställning och bilens allmänna skick. Finns det skador, har bilen servats enligt plan, hur ser däckens skick ut etc?

Kan jag sälja min gamla bil till er utan att köpa en ny?
Ja, det går bra. Du kan få pengarna direkt.

Kan jag få extrautrustning, till exempel dragkrok, monterad i samband med köpet?
Ja, hör med din med återförsäljare vilka möjligheter det finns för tillbehör och vad kostnaden blir.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland tusentals begagnade bilar i hela landet.
Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Kontakta återförsäljare, CUPRA Partner

Vi finns i hela Sverige.
Hitta närmaste CUPRA-återförsäljare här

Certifierade och kvalitetskontrollerade

För att en begagnad bil ska bli CUPRA Approved-certifierad krävs godkänt på vår kvalitetskontroll som omfattar 122 punkter. Vår servicepersonal undersöker bilen noggrant så att den är i bästa skick utvändigt, invändigt och under huven.
Läs mer om CUPRA Approved-certifieringen

Fördelar med CUPRA Approved

Tio trygga löften. Förutom garanti och kvalitetskontroll ingår det flera andra förmåner. Förmåner som gör ditt bilköp och bilinnehav enklare, tryggare och smidigare.
Alla fördelar med CUPRA Approved

CUPRA Approved – Begagnade bilar med garanti

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt begagnatköp. Därför ingår det en rad förmåner när du köper en CUPRA Approved-certifierad bil. Till exempel ett års garanti och bytesrätt i 10 dagar.
Alla fördelar med CUPRA Approved