sv:Köpa:CUPRA APPROVED Pre-Owned Cars:Noggrant testade och certifierade begagnade bilar SE/SV

Certifierade begagnade bilar

Noggrant kvalitetstestade begagnade bilar som du kan lita på

För att en begagnad bil ska bli CUPRA Approved-certifierad krävs godkänt på vår kvalitetskontroll som omfattar 122 punkter. Vår servicepersonal undersöker bilen noggrant så att den är i bästa skick utvändigt, invändigt och under huven.

Endast inspekterade och godkända bilar blir certifierade

Kontrollen med 122 punkter garanterar att du kan lita på bilen du köper. Alla bilar med CUPRA Approved-certifiering har en trygg garanti som gäller i ett år efter att du har köpt bilen.

Så går det till

Servicepersonalen gör en omfattande undersökning av hela bilen. Några av de huvudpunkter som kontrolleras är bland annat:

  • Motor och växellåda
  • Avgassystem och avgasrening
  • Bromsar och däck
  • Belysning och lampor
  • Inredning och klädsel
  • Kaross
  • Kontroll av bilen fullt upphissad

Givetvis kontrollerar vi även att bilens chassinummer stämmer överens med dess handlingar, om bilen har servats enligt serviceplan och alla stämplar finns i serviceboken samt om bilen är i originalskick. Att bilen är i originalskick innebär att den inte har modifierats, trimmats eller liknande.

Köp en begagnad bil med garanti

Sök bland hundratals begagnade bilar i hela landet.
Filtrera på märke, modell, pris, utrustningsnivå och mycket mera.

Kontakta återförsäljare, en CUPRA Partner

Vi finns i hela Sverige.
Hitta närmaste CUPRA-återförsäljare här

Inbytesbil och extrautrustning

Vi köper din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Har du särskilda önskemål om extrautrustning till din nya begagnade bil, hjälper vi dig gärna med det.
Så går det till

CUPRA Approved Garanti

CUPRA Approved-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.
Mer om CUPRA Approved-garantin