2021.12.0-SNAPSHOT SE/SV

Privatleasing

Service  |  Vägassistans  |  Nybilsgaranti

Privatleasing 

Med privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Till skillnad från billån behöver du inte betala någon kontantinsats utan du betalar en kostnad per månad. Denna månadskostnad är baserad på en rörlig ränta. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde. Precis som när du äger bil är det viktigt att vårda din bil, om det finns skador på privatleasingbilen behöver de åtgärdas.  För ett attraktivt helhetserbjudande med leasing, service och försäkring på en faktura erbjuds för dig en försäkring, om du leasar en CUPRA privat, med en rabatt på 25% av premien. Din återförsäljare hjälper dig gärna med att lägga upp detta vid leverans samt att beräkna den individuella premien.

Serviceavtal

Serviceavtal ingår utan extra kostnad i månadsbetalningen, vilket innebär garanterad originalservice. Bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd mobilitetsgaranti hos auktoriserad verkstad. Med originalservice ökar livslängden på din nya CUPRA.

Trygghet

För att din leasing ska vara enkel har vi tagit fram ett trygghetspaket. Utöver serviceavtal med 3 års fri service ingår även nybilsgaranti och assistans. Skulle olyckan vara framme erbjuder vi assistans var som helst inom EU och angränsande länder. Väljer du CUPRA får du helt enkelt ett generöst erbjudande som ger dig ett tryggt bilinnehav utan oförutsedda kostnader.

CUPRA Skötselguide

För oss är det viktigt att skapa förtroende genom att från början av en avtalsrelation vara öppen om vad som förväntas mellan parterna, inte minst hur bilen ska skötas under avtalstiden.

Läs mer i vår skötselguide.