CUPRA brand Universe:Kommande lanseringar:Nya CupraFormentor Leon LeonSportstourer SE/SV

Nya CUPRA Formentor, Leon & Leon Sportstourer

  1. CUPRA Universe
  2. Kommande lanseringar | CUPRA

CUPRA Formentor & Leon 2024

Event: Design Obsession 2024

Vårt event "Design Obsession som går av stapeln den 29 april hoppas vi ska inspirera en ny generation bilälskare när vi presenterar nya CUPRA Formentor och nya CUPRA Leon. Premiären kommer att streamas live över hela världen via CUPRA:s officiella YouTube-kanal den 29 april kl. 21.00. 
Se liveevenemanget här.

cupra-formentor-leon-world

Nya CUPRA Formentor 2024: En ny designikon

CUPRA Formentor har etablerat sig som den mest sålda A-CUV:en i Europa. Med över 120 000 enheter levererade globalt förra året är det vår första modell som är unikt designad och utvecklad av oss, med 100% CUPRA DNA. Nya CUPRA Formentor drivs av känslor och siktar på att bli en ikon för dagens bilköpare. 

Nya CUPRA Leon 2024: Känn attraktionen

Nya CUPRA Leon, som finns som både 5-dörrars och Sportstourer, omfattar betydande förbättringar av designen, kördynamiken och tekniken. Vi ser fram emot att presentera två nya versioner av våra populära och mångsidiga CUPRA Leon och CUPRA Leon Sportstourer.

Fokus på design och senaste laddhybridtekniken

Nya CUPRA Formentor och CUPRA Leon kommer att ha ett nytt designspråk som speglar CUPRA:s DNA fullt ut. Dessa modeller erbjuder även den senaste laddhybridtekniken, mer omfattande digitalisering- och hållbarhetsfunktioner, samtidigt som körupplevelse och prestanda tagit ytterligare kliv.