SE/SV
Image alt text

CUPRA Born e-Boost

58 kwh 231 hk

Business pris från:
507.900:- ink. moms

Business Lease från:
6.095:-/mån* ex. moms

Förmånsvärde:
2.003:-/mån*

Inkl. Försäkring, Serviceavtal CUPRA CARE BUSNIESS+ som innehåller: servicehyrbil vid service, byte av torkarblad vid service

Det yppersta inom urban elmobilitet.

CUPRA:s första helt eldrivna modell bjuder på maximalt vridmoment och ögonblicklig acceleration. Elmotorn är konstruerad för att du ska känna den dynamiska prestandan redan från start.

FÅ EN OFFERT –>

Bränsleförbrukning**
15,8-18,0 kWh/100 km
Värdet anger blandad körning.

* Uppskattat förmånsvärde vid 50% marginalskatt, för exakt förmånsvärde hänvisas till Skatteverkets hemsida www.skv.se. Serviceavtal 3 år/4500 mil (det som infaller först) och försäkring ingår.  Ändring av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar, etc kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings-och administrationsavgift tillkommer. Gäller försäljning till juridiska personer. Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser.
**Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil.