cupra tavascan SUV modell i solnedgången
Tavascan

Omedelbara intryck.

Tavascan
Upp till:
565
km*
Upp till (210 kW):
286
hk*
0–100 km/h:
6.8
s
Tavascan VZ

En energikick utöver det vanliga.

Tavascan VZ
Upp till:
519
km*
Upp till (250 kW):
340
hk*
0–100 km/h:
5.8
s

Utrustningspaket

Infotainmentsystem 2024 cupra tavascan med navigationskarta

Standardutrustning

Högteknologisk standard. Navigationssystem, 3-zons Climatronic, Kessy Advance, mörktonade rutor, autonom körning och parkering, larm och mycket mer.

2024 cupra tapascan nackstöd med kopparaccent

ADRENALINE PACK (tillval)

Prestanda- och designorienterad. Inkluderar AR HUD, Matrix LED-teknik, 21-tumsfälgar, panoramasoltak, DCC Sport. Dark Night-interiör med eluppvärmda skålade säten i återvunnen mikrofiber, Sennheiser-ljudsystem med 12 högtalare, top view-kamera, armstöd bak och dubbelgolv i bagageutrymmet.

2024 cupra tavascan luftkonditioneringsputs

WINTER PACK

Redo för den kalla årstiden. Värmepump, uppvärmd vindruta och uppvärmda fram- och baksäten. Möt vintern bekvämt med Tavascan Winter Pack.

*CUPRA Tavascan är för närvarande inte tillgänglig för försäljning och väntar på homologation. Angivna tekniska data är endast indikativa och kan komma att ändras. Bilens tillgängliga effekt (KW) och acceleration beror alltid på batteriets laddningsnivå och temperatur. De bilder som förekommer här visas endast som illustrationer i informativt syfte och avser eventuellt inte serietillverkningen.


Bilens elektriska räckvidd varierar beroende på en rad faktorer som terrängens beskaffenhet, väderförhållandena, bilens laddningsnivå (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, vald extrautrustning (fälgar, däck osv.), användningen av kringutrustning som värme, luftkonditionering eller uppvärmda säten samt körsätt. Angiven räckvidd är preliminär och har beräknats i enlighet med WLTP-bestämmelserna. Dessa anger de standardförhållanden som alla biltillverkare ska använda vid sina tester så att resultaten av de värden som framräknats med denna metod är jämförbara med varandra för alla bilar.