SMARTA FUNKTIONER

Fokusera på resan framåt med intuitiva smarta funktioner för optimal säkerhet.

ÄVENTYRLIG OCH AUTONOM KÖRNING

Kör med Travel Assist. Genom att kombinera adaptiv farthållare och Lane Assist Plus håller den bilen i rätt körfält och på säkert avstånd från andra med hjälp av molnbaserade data. Den möjliggör assisterade filbyten för ökad säkerhet.

PARK ASSIST – HALVAUTOMATISK PARKERING

Förenkla parkeringen med Trained Park Assists sparade banor och mobilstyrd parkering i trånga utrymmen med Remote Park Assist.

FLERA SMARTA FUNKTIONER

SMARTA LJUSFUNKTIONER

Den smarta belysningen ger meddelanden i realtid, inklusive varningar om inkommande samtal, en batteriladdningsindikator, navigeringsblinkers och bromsvarningar.

2024 cupra tavascan instrumentpanel med head up display

Head-up Display

Uppmärksamma! Realtidsinformation som projiceras på vindrutan förbättrar körningen med koncis tydlighet, för säkerhet och fokus.

smart uppvärmda cupra bilsäten illustration

SMARTA UPPVÄRMDA BILSÄTEN

Komfort och bekvämlighet. Elektriska säten som automatiskt anpassar sätesvärmen efter dina vanor. De gör det enkelt att stiga in och anpassar sig efter dina preferenser.

Sömlösa anslutningar

Håll dig uppkopplad på vägen med CUPRA CONNECT, för den ultimata körupplevelsen.

2024 cupra tavascan infotainmentsystem med charging map

15" INFOTAINMENTSYSTEM

Förbättra dina resor med trafikinformation online, enkel åtkomst till laddstationer i närheten och sömlös röstassistans.

my cupra app routines user experience and charging schedule

MY CUPRA APP

Ta kontrollen. Fjärrstyr AC och laddning. Skicka resmål till bilens infotainmentsystem.Njut av sömlös uppkoppling och ökad säkerhet med fjärrlåsning.