Bilar:Tavscan Ny:Tavascan Tjänstebil SE/SV

CUPRA Tavascan som tjänstebil

Expertens 5 skäl att välja CUPRA Tavascan som tjänstebil.

Hampus Staude

Expertens 5 skäl att välja CUPRA Tavascan som tjänstebil

Att välja tjänstebil kan vara klurigt, men experten Hampus Staude har full koll på vad du ska välja:

– Det finns fem tydliga anledningar till att just CUPRA Tavascan blir en favorit hos både förare och företag under 2024!

Hampus Staude vet vad han talar om. Han är fleet manager och tillförordnad försäljningschef på CUPRA Sverige och har stor erfarenhet av tjänstebilsfrågor. Han vet exakt vad du behöver fundera över inför ditt val av tjänstebil:
– Hur kommer du att använda bilen – är det för stadskörning eller vill du även kunna köra långt? Vinner du och företaget på att välja en elbil? Vill du ha ett brett servicenätverk över hela landet?

Det kan låta som ledande frågor men det är ju det här tjänstebilsvalet handlar om. Rätt bil för rätt användning, lägre driftskostnader och förmånsvärde samt trygghet för både förare och företag.
– Det gäller verkligen att titta på helheten, inklusive teknisk utrustning och bilens funktioner. En bil ska ju inte bara fungera för dig här och nu, det är viktigt att även optimera tjänstebilens värde på andrahandsmarknaden, avslutar Hampus Staude.

1. Designen
”Den är exklusiv och unik, såväl exteriört som interiört. Snygga detaljer i fronten, i ljuskonceptet och i mittkonsolen som garanterat väcker uppmärksamhet. Tillsammans med en digital touch uppfyller Tavascan svenskarnas hårda krav på en stark, modern identitet samtidigt som bilens funktion alltid prioriteras. Dessutom visar valet av Tavascan som tjänstebil att företaget, precis som CUPRA, är framåtlutat och progressivt.”

2. Snabba laddningen
”Sju minuter för att ladda en körsträcka på 100 kilometer – perfekt för en kort bensträckare vid en snabbladdningsstation. Och det finns en hel del att välja på, 11 400 laddpunkter, bara i Sverige med My CUPRA App. Tavascan erbjuder även generellt lägre driftskostnader än fossildrivna bilar tack vare billigare el och lägre underhållskostnader."

3. Räckvidden
”Tavascan har ett stort batteri med en räckvidd på strax över 547 kilometer. För många är det viktigt att veta att ens tjänstebil kan köra långt på en laddning och Tavascan eliminerar räckviddsångesten.”

4. Innovativa tekniken
”Det måste sägas, Tavascans teknik är imponerande. CUPRA Connect står för underhållning och navigation, Travel Assist för avancerad körassistans och smarta parkeringssystem som Trailer Park Assist och Remote Park Assist. Funktionerna underlättar körningen och bidrar till den höga säkerheten, precis som fyrhjulsdriften. Dessutom är interiören delvis tillverkad av återvunna material. Tavascans teknik tickar alltså i alla boxarna – och det finns få saker som passar bättre med företagspolicys än hållbart klimattänk, hög säkerhet och god arbetsmiljö.”

5. Körupplevelsen
”Det är extra viktigt att en tjänstebil är inspirerande att köra – man ska ju ha kul både till och på jobbet! Tavascan erbjuder extrem körglädje, tillsammans med en oslagbar komfort. Toppversionen erbjuder 340 hästkrafter och med generösa utrymmen i kupé och bagage, samt dragkrok och takräcke, har du i Tavascan hela paketet. Nytta och nöje i en perfekt mix.”