Frihet och prestanda.

Upplev den elektriska kraften med upp till 340 hk och fyrhjulsdrift. 

Nu lanserar vi CUPRA Tavascan. En helt ny SUV med helelektrisk drivlina, fyrhjulsdrift, stora, flexibla utrymmen i både kupé och bagage samt högsta säkerhet. CUPRA Tavascan bjuder på en helhetsupplevelse och en elektrisk räckvidd på upp till 565 km* samt möjlighet att ladda från 0–100 km på bara 7 minuter**. 

CUPRA Tavascan Swedish Edition
Businesspris från 542.900 kr

 

Den ultimata tjänstebilen.

Nya CUPRA Tavascan är tjänstebilen som är inspirerande ur varje vinkel. Designen är progressiv och iögonfallande både exteriört och interiört, samtidigt som funktion och flexibilitet har prioriterats.

Redo för nya perspektiv?

Upplev tjänstebilen som ger dig mer av allt. Fullutrustad redan från start med lågt förmånsvärde och fri service i 3 år. Att köra tjänstebil har aldrig varit roligare. 

 

Förmånsvärde från: 2.571 kr/mån 

Tavascan

Inspirerande ur varje synvinkel. 

Tavascan
Upp till:
565
km*
Upp till (210 kW):
286
hk*
0–100 km/h:
6.8
s
CUPRA Tavascan VZ

Fyrhjulsdriven elektrisk prestanda. 

CUPRA Tavascan VZ
Upp till:
519
km*
Upp till (250 kW):
340
hk*
0–100 km/h:
5.8
s

Observera att information och data som anges på denna sida avser olika versioner av CUPRA Tavascan. För aktuellt utbud, priser och data för de versioner som erbjuds hänvisar vi till våra CUPRA Partners och till www.cupraofficial.se. 

 

* Bilens tillgängliga effekt (KW) och acceleration beror alltid på batteriets laddningsnivå och temperatur. Bilens elektriska räckvidd varierar beroende på en rad faktorer som terrängens beskaffenhet, väderförhållandena, bilens laddningsnivå (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, vald extrautrustning (fälgar, däck osv.), användningen av kringutrustning som värme, luftkonditionering eller uppvärmda säten samt körsätt. Angiven räckvidd är preliminär och har beräknats i enlighet med WLTP-bestämmelserna. Dessa anger de standardförhållanden som alla biltillverkare ska använda vid sina tester så att resultaten av de värden som framräknats med denna metod är jämförbara med varandra för alla bilar.

 

**Laddningstiderna varierar beroende på följande faktorer: extern och batteritemperatur, maximal spänning för ditt laddningssystem och dess aktuella tillstånd, samt batteriets skick och användningen av annan elektrisk utrustning i bilen under laddning.