Nya cupra leon sportstourer 2024-teknik parkerad på cement, struktur med glödande kanter, med utsikt över stadens skyline i skymningen. Bilen visas i matt grå lack med kopparfärgade och svarta lättmetallfälgar.

KRISTALLKLAR SYN

Teknik som ökar säkerheten och effektiviteten var du än är, för den ultimata körupplevelsen.

ny cupra leon sportstourer 2024 hybridbilsteknik, parkerad på betong, stadslandskap och arkitektonisk betongstruktur med cupra matrix LED-strålkastare

CUPRA Matrix LED-tekniken

Känn dig bekväm med den revolutionerande CUPRA Matrix LED-tekniken i våra adaptiva strålkastare, som optimerar sikten och minskar bländningen för säkrare körning.

TRANSGRESSIV TEKNIK

Banbrytande teknik som inspirerar till rena känslor för en ny era av elektrifiering.

ny cupra leon sportstourer 2024 hybridbilsteknik, parkerad på betong, eagle eye med panoramasoltak och elektrisk baklucka

ENKEL ÅTKOMST MED ELDRIVEN BAKLUCKA

Njut av bekväm automatisk öppning och stängning av bagageluckan med den elektriska bakluckan.

SMARTA FUNKTIONER

hur man använder nya cupra leon sportstourer 2024 och adaptiv farthållare, visuell demo

Predictive Cruise Control

Anpassar intelligent hastigheten efter vägförhållandena, inte bara framförvarande fordon. Upplev farthållaren med avståndsreglering när den är som bäst.

hur man använder urstigningsvarningssystemet i nya cupra leon sportstourer 2024, visuell demo med former och blå bakgrund

Side Assist, Exit Assist & Exit Warning

Ökad säkerhet med filbyteshjälp och urstigningsvarning. Detekterar döda vinkeln och varnar dig för fordon som närmar sig snabbt.

: hur man använder nya cupra leon sportstourer 2024 pre crash assist system, visuell demo med former och blå bakgrund

Pre-crash Assist

Alltid förberedd med Pre-crash-teknik. Stänger rutorna och drar åt säkerhetsbältena för ökad säkerhet.

how to use new cupra leon 2024 traffic sign recongnition, demo, blue background

DYNAMISK VÄGMÄRKESIDENTIFIERING

Håll dig uppdaterad med vämärkesidentifiering. Visuella singaler om hastighetsbegränsingar med hjälp av kameror och bildbehandlingsteknik.

ny cupra leon sportstourer 2024 light assist demo, blå bakgrund visuell demonstration

HELLJUSASSISTANS

Förbättra sikten med Light Assist, som automatiskt justerar strålkastarnas ljusstyrka och riktning för optimal sikt under körning.

CUPRA Connect

Upplev känslan av att enkelt låsa, låsa upp och övervaka din bil var du än befinner dig med CUPRA Connect.

Interiörvy av en ny cupra leon sportstourer 2024 som visar takkonsolen med sidospegel, LED-belysning i kupén, olika reglage och uppkopplingsfunktioner i cupra, inklusive enSOS-nödknapp.

CUPRA CONNECT

Få snabb vägassistans i händelse av ett haveri. Skicka omedelbara uppdateringar om var du befinner dig så att du snabbt kan få effektiv och personlig hjälp.

Nya cupra leon sportstourer 2024 instrumentpanelvy, infotainmentsystemskärm med cupra connect plus, för att hitta PHEV-laddningsstationer, trafikvarningar i realtid, laddningsstationer och hitta parkeringsplatser.

CUPRA CONNECT PLUS

Håll dig uppdaterad med trafikvarningar i realtid och hitta enkelt bensin- eller laddningsstationer. Dra fördelen av intuitiv navigation och hitta enkelt parkeringsplatser via infotainmentsystemet.