En CUPRA Formentor CUV 2024-teknik. Bilen med kopparfärgade accenthjul är parkerad under en böjd betongkonstruktion nära en reflekterande vattenyta, med ett skymningsfullt stadslandskap med upplysta skyskrapor i bakgrunden.

AVANCERAD BELYSNING

Lys upp din körning med precision.

CUPRA MATRIX LED JÄMFÖRT MED FULL LED-TEKNIK

Full-LED-lampor är standard för att förbättra sikten på körbanan. Det är även möjligt att uppgradera till CUPRA Matrix LED-lampor för att minimera bländning och ljusreflexer. Den senare inkluderar en signaturceremonifunktion för att skapa ett varmt välkomnande.

TEKNIK för bättre prestanda

Kraftfull precision, driven upplevelser. 

Exteriörvy av nya CUPRA Formentor 2024 med kopparfärgade accentfälgar, Akebono-bromsar, sidobackspeglar, däck, LED-strålkastare med triangelformade ögon och CUPRA-logotyp.

AKEBONO BROMSAR

Upplev oöverträffad bromskraft med 374 mm Akebono-bromsar (tillval) för uthållig kraft och revolutionerande prestanda.

Nya CUPRA Formentor 2024 i matt sekelbrons, i rörelse med momentdelare. suddig skyline och arkitektur.

MOMENTFÖRDELARE

Upplev kittlande känslor. Skarpa kurvor? Navigera extra lätt för en mer dynamisk och sportig körning, oavsett väder och underlag.

AVANCERAD KÖRTEKNIK

Hur man använder nya CUPRA Formentor 2024 och adaptiv farthållare, visuell demo.

Predictive ACC

Anpassar intelligent hastigheten efter vägförhållandena framför, inte bara framförvarande fordon. Upplev farthållaren med avståndsreglering när den är som bäst.

Hur man använder nya CUPRA Formentor 2024 urstigningsvarningssystem, visuell demo med former och blå bakgrund.

Side Assist & Exit Warning

Ökad säkerhet med filbyteshjälp och urstigningsvarning. Detekterar döda vinkeln och varnar dig för fordon som närmar sig snabbt.

Demonstration av nya CUPRA Formentor 2024 Pre-Crash-system, blå bakgrund.

Pre-crash System

Alltid förberedd med Pre-crash-teknik. Stänger rutorna och drar åt säkerhetsbältena för ökad säkerhet.

Demonstration av vägmärkesigenkänning i nya CUPRA Formentor 2024, blå bakgrund.

Dynamisk vägmärkesidentifiering

Håll dig uppdaterad med vägmärkesidentifiering. Visuella signaler om hastighetsbegränsningar med hjälp av kameror och bildbehandlingsteknik.

Nya CUPRA Formentor 2024 lane assist plus demo, visuell demonstration med blå bakgrund.

Lane Assist Plus

Undvik att oavsiktligt lämna körfältet. Lane Assist Plus aktiveras när man närmar sig en körfältsavgränsning utan signal.

 

Säkerställ att du tagit del av information om din bils samtliga hjälpsystem, dess funktioner och begränsningar genom att läsa instruktionsboken och sök råd vid osäkerhet.
Navigationssystemets kör-rekommendationer och visade vägmärken är ett kompletterande stöd som kan avvika från den verkliga trafiksituationen.

 

CUPRA CONNECT

Koppla upp bilen för mer kontroll med CUPRA CONNECT.

Interiörvy av en ny CUPRA Formentor 2024 som visar takkonsolen med sidospegel, LED-belysning i kupén, olika reglage och CUPRA-anslutningsfunktioner, inklusive en SOS-nödknapp.

CUPRA CONNECT

Få snabb vägassistans i händelse av ett haveri. Skicka omedelbara uppdateringar om var du befinner dig så att du snabbt kan få effektiv och personlig hjälp.

Nya CUPRA Formentor 2024, instrumentpanel, infotainmentsystemskärm med CUPRA CONNECT Plus, för elbils- och laddhybridladdningsstationer, trafikvarningar i realtid, laddningsstationer och hitta parkeringsplatser.

CUPRA CONNECT PLUS

Håll dig uppdaterad med trafikvarningar i realtid och hitta enkelt bensin- eller laddningsstationer. Dra fördelen av intuitiv navigation och hitta enkelt parkeringsplatser via infotainmentsystemet.