Privatleasing från*:
3.695:-
/mån

*Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-

Upptäck nya CUPRA Formentor.

Vissa begär förblir en dröm. Andra inte. Släpp tanken och upplev känslan.

bird’s eye view of the century bronze matt cupra formentor parked on smooth cement.

Med nya CUPRA Formentor har vi tagit prestanda, teknik och design till en ny nivå. Utöver en laddhybrid med upp till 118 km räckvidd på el finns även mildhybrid och bensinmotor. Vad passar dig bäst?

Just nu erbjuder vi privatleasing från: 3.695:-/mån**

Pris från: 399.900:-
CUPRA Billån från: 1.680:-/mån***

Oavsett hur du väljer att finansiera din CUPRA ingår alltid CUPRA Care. 

front left side view of the new century bronze matt cupra formentor 2024 with copper accent wheels, on charge, Barcelona cityscape background view at dusk.

Nya CUPRA Formentor lockar och inspirerar med ny exteriör- och interiördesign samt köregenskaper ingen kan motstå. Med ett stort utbud av nya färger och fälgar kan du nu göra den till din. Du erbjuds optimal komfort och en exklusiv känsla i varje detalj. Uppkopplad mot omvärlden och med tillgång till en rad tjänster och funktioner för att göra din körning och ditt ägande så smidigt som möjligt.

Varmt välkommen att uppleva nya CUPRA Formentor du också. 

CUPRA är det senaste bilmärket inom Volkswagengruppen och har sitt ursprung i en av Europas mest tongivande städer, Barcelona. CUPRA är en okonventionell utmanare som förenar stimulerande design, elektrifiering och prestanda i syfte att inspirera världen. 


Frånpriserna avser CUPRA Formentor eTSI 150 hk DSG Mildhybrid. 

*När du köper en ny CUPRA ingår 2 års garanti plus 1 års förlängning (max 9.000 mil), fri service i 3 år/3.000 mil och vägassistans i 3 år. 

**Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån.

***CUPRA Billån och bil med garanterat restvärde är baserat på 30% kontantinsats