SE/SV

FORMENTOR

Privatleasing från*:

3.795:-/mån

*Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-

Unik design. Exklusiv upplevelse. 100% CUPRA DNA.

En adrenalinkick för hjärtat och hjärnan.

CUPRA FORMENTOR

CUPRA%20Born%20Aurora%20blue%20colour%20charging%20

Välj den drivlina som passar just dig och dina behov. CUPRA Formentor erbjuder såväl kraftfulla och effektiva bensin- och plug-in hybridmotorer som renodlad prestanda i sin yttersta form med VZ5 Special Edition.

 

Gemensamt för alla är en exteriördesign som utstrålar elegans, känsla och den där särpräglade CUPRA-karaktären. Unik, noga utvald interiör med optimal komfort och en exklusiv känsla i varje detalj. Innovativ, skräddarsydd teknik för full frihet, känsla och trygghet. Köregenskaper som ingen kan motstå. Uppkopplad mot omvärlden och med tillgång till en rad tjänster och funktioner för att göra din körning och ditt ägande så smidigt som möjligt.

 

Varmt välkommen att uppleva CUPRA Formentor du också. 

 

 

CUPRA är det senaste bilmärket inom Volkswagengruppen och har sitt ursprung i en av Europas mest tongivande städer, Barcelona. CUPRA är en okonventionell utmanare som förenar stimulerande design, elektrifiering och prestanda i syfte att inspirera världen. 

ERBJUDANDE

Just nu erbjuder vi privatleasing från: 3.795:-/mån**


Pris från: 391.900:-
CUPRA Billån från: 1.680:-/mån***


Oavsett hur du väljer att finansiera din CUPRA ingår alltid CUPRA Care. 

 


Läs mer om CUPRA Formentor här.
Bli kontaktad av din närmaste CUPRA Partner här
Bygg din drömbil i vår konfigurator här.
Ladda ner broschyr samt prislista här.
Privatleasa online här
 

*När du köper en ny CUPRA ingår 2 års garanti plus 1 års förlängning (max 9.000 mil), fri service i 3 år/3.000 mil och vägassistans i 3 år. 

**Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån.

***CUPRA Billån och bil med garanterat restvärde är baserat på 30% kontantinsats

Frånpriserna ovan avser CUPRA Formentor TSI 150 DSG. 

Kontakta din CUPRA Partner

*Månadskostnaden avser en genomsnittlig månadskostnad under leasingperioden. CUPRA Privatleasing 36 mån. baseras på 1.000 mil/år. 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (vwfs.se/om-oss/aktuell-basranta). Ev. övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppl.- och admin.avgift tillkommer. Vi reserverar oss för ev. ändringar och avvikelser. CUPRA Privatleasing erbjuds genom Volkswagen Finans Sverige AB och serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, helägda dotterbolag inom Volkswagen Group. Försäkringserbjudandet för CUPRA ges av If Skadeförsäkring AB.

** Läs mer om CUPRA Billån med bil och garanterat restvärde här.

 

Blandad körning 1,2–10,3 l/100 km, CO2-utsläpp 27–233 g/km. Miljöklass EU6 DG. Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning kWh/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil.

Värden från typgodkännandet av den valda modellen, i överensstämmelse med EU-förordning 2018/858. Tillgänglig effekt (kW) och acceleration för modellen beror på batteriets laddningstillstånd och temperatur.