SE/SV

Why do we race?

Motorsport handlar om att kalkylera. Att välja rätt millisekund att köra om. Att hitta rätt vinkel och fart i kurvan. Förbränningsprocessen som får motorn att prestera maximalt. Det är de små detaljerna, men också något mycket större. Det är hela racing-livsstilen.

Racing handlar om passion. Det är åskadaren som hejar frenetiskt på sin favoritförare. Det är mekanikerns puls som slår lika snabbt som motorn han har byggt. Det är föraren som faller ihop efter ett förlorat lopp. För oss handlar det inte om att vara bäst eller att komma först. Det gäller inte bara om att segra, utan att ständigt bli bättre, varv efter varv. Vi har hjärtat på rätt plats. Och vi har bestämt oss för att hitta nya vägar och förnya framtidens racing.

WSBK Championship: CUPRA säkerhetsbil

Vår passion för racing märks också på att CUPRA blir officiell sponsor av 2018 WSBK. Dessutom blir CUPRA den officiella säkerhetsbilen för mästerskapet, i elva länder på tre kontinenter. För där det finns passion för bil- och mc-racing finns också CUPRA. Vi älskar doften av bränt gummi på asfalt, ljudet av accelerande motorer, adrenalinkicken bakom ratten. Det är ett fantastiskt sätt att känna att man lever, och det är precis det som får oss att göra det vi gör.

MER INFORMATION

Vill du hålla koll på vad som händer i WSBK Championship?
Följ oss på @CupraRacing på Instagram och Twitter.   

Kalender 2018

LÄS