SE/SV

Olika spår.

Samma banor

CUPRA har nyligen blivit Team Ducatis nya sponsor i MotoGP World Championship. Vi valde Ducati eftersom vi har samma värderingar. För att förklara detta, måste vi backa tillbaka några år. Ducati bestämde sig för att börja tävla i MotoGP 2002. Bara fyra år senare var de världsmästare i konkurrens med de stora japanska märkena, som dominerat sporten länge. Hur lyckades de? Genom att återuppfinna sig själva. Det är precis så vi ser på vår egen framtid när det gäller högprestanda-bilar.  

Ducati är född på tävlingsbanan, men gjord för vanlig trafik. Det är motorcyklar för dem som vill accelerera från 0 till 100 på tre sekunder – utan att blinka. Men det är mer än så. En Ducati-förare vet att det inte är en mc för alla. CUPRA är likadan.

Jorge Lorenzo, den trefaldiga världsmästaren från Spanien, och italienske Andrea Dovizioso, kör för Ducati. Genom sponsorskapet har båda blivit ambassadörer för CUPRA. Vår logotyp kommer att synas på deras motorcyklar under mästerskapet och de kommer att representera CUPRA utanför banan.

Genom starka samarbeten som detta, kommer CUPRA fortsätta att skapa samhörighet mellan alla som älskar racing.

MER INFORMATION

Vill du veta vad som händer inom MotoGP?
Följ oss på @cupra_racing på Instagram och Twitter @Cupraracing.