Vårt DNA:Garage:The new CUPRA Ateca SE/SV

En modern raritet.

Nya CUPRA Ateca.

Det är ovanligt att flera olika element formar något nytt och legendariskt. Ofta tänjer dessa skapelser gränserna för vad som är möjligt. De utmanar våra uppfattningar om vad människan kan göra. Nya CUPRA Ateca är precis så. Sportig och sofistikerad. En symbol för diskret kraft och balanserad kontroll.

Med tydlig anknytning till CUPRAs historia, så är CUPRA Ateca både autentisk och självsäker. Den är designad för att ha utrymmet och komforten hos en suv, men med prestanda utöver det förväntade. Dynamisk utan att behöva skryta. Vild men tillbakadragen. Den är mer än en bil. Den är en livsstil.

För att citera CUPRAs Sälj- och marknadsdirektör så siktar varumärket på att “skapa en känsla av tillhörighet, mod och målmedvetenhet. Det är karaktärsdrag som vi delar med våra kunder.” Och det är CUPRA Ateca som är beviset. Den gör orden verkliga och påtagliga.

Det gör inte bara CUPRA Ateca till ett sinnestillstånd, utan en samhörighet. Vi gör inte som andra. Vi skapar våra egna regler. Vi hittar det vi älskar och gör det levande. Inte för alla andra, utan för oss själva. Vi tänker nytt och annorlunda. Det är därför vi jobbar med detta och det är därför vi har kunnat skapa CUPRA Ateca.

Sätt dig tillrätta i bilen som utmanar bilindustrin. Premium har tagit ett steg till. Tänk annorlunda. CUPRA Ateca är för de som tycker om att köra bil, inte dem som tycker att status är allt. Det är en rolig bil, men med ett syfte. En bil för tävlingsbanan. Designad för vanlig trafik. Byggd för rastlösa själar.