Vårt DNA:Garage:Create your own path SE/SV

Skapa din egen väg.

Skapa din egen väg. Det är ett enkelt men ändå inspirerande budskap som kopplar samman människor med den första modellen från CUPRA. CUPRA Ateca – en sportbil i ett SUV-chassi för dem som vill pröva någonting annorlunda. CUPRA Ateca – en symbol för modern sportighet för dem som skiljer sig från mängden och skapar sina egna vägar i livet. Det är ett tankesätt CUPRA lever efter och som formats till en unik kampanj som uttrycker märkets värderingar.

En väg i livet handlar inte bara om en enda väg utan är en sammanställning av många olika vägar som leder passionerade och drivna individer mot deras verkliga syfte. Det är därför som 750 olika satellitbilder från minst 400 olika platser runtom i världen användes för att skapa denna film. De användes för att illustrera en väg som aldrig är statisk, ständigt i rörelse, och som representerar topparna och dalarna på vår resa genom livet.

Ta en närmare titt så ser du att vägarna är tomma. Det är inte många i vars natur det ligger att färdas på egen hand.

Alla satellitbilder tillhandahölls av DigitalGlobe som är en global leverantör av kommersiella, högupplösta satellitbilder. Filmen färdigställdes sedan med skräddarsydd ljuddesign i samarbete med BSO – en inflytelserik studio baserad i Barcelona. Soundtracket som komponerades exklusivt för denna film blandar analoga och digitala ljud och väcker känslor genom sitt berättande. Sportighet och konst överlappar tydligt i denna film. Det är en sann representation av CUPRA Atecas dubbla karaktär – en del sportighet, en del livsstil – som förts samman för att skapa en unik upplevelse.