Vårt DNA:CUPRA Experience 2021.9.1 SE/SV

CUPRA Experience.

CUPRA i padelns värld

CUPRA Formentor är World Padel Tours officiella bil.

Nu har World Padel Tour (WPT) valt Formentor som sin officiella bil och den kommer att synas vid alla turneringar på den professionella padeltouren.

Läs mer

CUPRA x RPM

Presentation av teasern

RPM, en ny Sci-Fi-serie för TV med handlingen förlagd till år 2101 där rebeller kör bil för att känna adrenalinet pumpa.

Läs mer

CUPRA Experience

Mer än bara en bil.

Att köra CUPRA är en tilltalande upplevelse. Det är samma sak att äga den. CUPRA är ett nytt bilmärke som säljs och servas via SEATs globala nätverk. Det är följaktligen aldrig långt till en CUPRA-återförsäljare, som alltid är beredd när du vill nå dem.

CUPRAxFC Barcelona

CUPRA x Barcelona

Ett partnerskap grundat på passion för påfallande prestanda.

Läs mer

CUPRA Care

Tjänster skapade för dig som ägare.

Med ett enda paket till ett fast pris erbjuds du allt du behöver för att kunna njuta fullt ut av din CUPRA. Utökad garanti – en tjänst som erbjuds hos våra återförsäljare där du som CUPRA-ägare kommer att få prioriterat mottagande.

Läs mer

CUPRA Mobilitetstjänster

Unika fördelar.

Oavsett vilken återförsäljare du köper från kommer varje CUPRA med fördelar som är standard men ändå premium, som vägassistans dygnet runt i hela EU.

Läs mer

CUPRA Engagemang

Människor, inte robotar.

Vi tror på personliga tjänster. Under din resa med oss har du alltid tillgång till våra specialister hos våra auktoriserade återförsäljare och verkstäder.

Läs mer

Delad passion är dubbel passion.

När jag var 15 år gick jag alltid till skivaffären. En dag kom en av dem som jobbade där fram och…

Se mer