Tjänster:CUPRA Specialist SE/SV

CUPRA-specialister

Ett unikt koncept.

Hos CUPRA-specialister över hela världen får du en komplett CUPRA-upplevelse.

CUPRA-specialister

Allt börjar med din CUPRA-specialist, den person du ska vända dig till för allt du vill ha hjälp med under din tid tillsammans med oss, bland annat lokala upplevelser och evenemang.  Din CUPRA-specialist har valts ut med stor omsorg och fått en gedigen utbildning för att vara kunnig på vårt produktprogram, men också för att kunna förmedla den attityd och de värderingar som kännetecknar vårt varumärke. Dessutom kommer din CUPRA-specialist att introducera dig för din CUPRA-servicerådgivare, som är din expert och kommer att hjälpa dig med alla tekniska frågor eller problem rörande CUPRA.

Exklusiva tjänster

Som CUPRA-ägare har du rätt till en mängd exklusiva tjänster när du besöker en CUPRA-specialist, bland annat en fri lånebil om din CUPRA måste lämnas in hos din återförsäljare för reparation, prioriterade tidsbokningar, reserverad parkeringsplats och underhållsservice på mindre än två timmar. Vi kommer också att kontakta dig för en kostnadsfri teknisk uppföljning en månad efter köpet av bilen.

CUPRA Corner

Välkommen till en plats som representerar CUPRA på ett perfekt sätt. En plats där modern sportighet är mer än bara det som handlar om bilarnas värld. Du kommer att hitta unika livsstilsprodukter som uttrycker vår passion för hantverk och sofistikerade detaljer, från samarbeten med andra varumärken, som delar våra värderingar, till tillbehör till din CUPRA inspirerade av råa material.

Återförsäljare med specialutbildad CUPRA-personal.