SE/SV
Image alt text

CUPRA Ateca

TSI 300 hk DSG7 4Drive

 

Endast lagerbilar!
Pris från:         
499.900:-

Privatleasing från:
4.895:-/mån*/** 

Erbjudandet gäller lagerbilar t.o.m 31/12/2022
**Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån.
12 månaders betalskydd ingår vid privatleasing - extra trygghet vid oförutsedda händelser. Läs mer här

Att köra SUV har aldrig varit roligare – CUPRA Ateca har inspirerats av racingbanan men är byggd för gatan och familjen. Utrustad med den senaste teknologin och avancerade säkerhetssystem, 4Drive fyrhjulsdrift samt DSG automatlåda är den det perfekta valet för dig som vill ha högklassig körglädje men även funktionalitet och flexibilitet. Självklart finns Brembobromsar som tillval!

Utrustad med med bl.a: LED-strålkastare, trådlös smartphoneladdare, 9,2" navigationssystem, parkeringsassistent med top view kamera, stöldlarm, full link, 10" digitalt kombiinstrument, komfortpaket och CUPRA CONNECT.

BESTÄLL ONLINE HÄR –>
FÅ EN OFFERT –>

Bygg din bil 
Hitta din CUPRA Partner
Mer Information
Håll dig uppdaterad om CUPRA

Bränsleförbrukning****
8,9 l/100 km
CO2-utsläpp****
202 g/km.
Värdena gäller vid blandad körning.

Väljer du att privatleasa din nya CUPRA ingår alltid vårt trygghetspaket:
• 3 års fri service
• 3 års garanti
• 3 års fri assistans

Vad innebär privatleasing?
Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. När du väljer privatleasing ingår även Trygghetspaketet som ger dig 3 års fri service, garanti och assistans. Du får dessutom rabatt på vår bilförsäkring. Allt på en faktura och betalning per månad.
Våra aktuella privatleasingerbjudanden är baserade på en första förhöjd leasingavgift om 10.000 kr. För +300 kr i månaden kan du privatleasa bilen med 0 kr i första förhöjd leasingavgift.

Andra fördelar med CUPRA Privatleasing är:
• Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen
• Restvärde – ingen restvärdsrisk och du behöver inte oroa dig om bilens framtida värde
• Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell
• Avtalstid - 36 månader men det finns även möjlighet till längre avtalstid
• Upp till 20 % rabatt på vår märkesförsäkring

Bilen på bilden kan vara extrautrustad. 
Kontakta din lokala CUPRA Partner för mer information eller för en provkörning. Välkommen!

*CUPRA Privatleasing 36 mån. baseras på 1.000 mil/år. 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (månad 2022). Ev. övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Uppl.- och admin.avgift tillkommer. Vi reserverar oss för ev. ändringar och avvikelser. CUPRA Privatleasing erbjuds genom Volkswagen Finans Sverige AB och serviceavtal genom Volkswagen Service Sverige AB, helägda dotterbolag inom Volkswagen Group. Försäkringserbjudandet för CUPRA ges av If Skadeförsäkring AB.
**Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-. Privatleasingkostnad utan första förhöjd leasingavgift +300:-/mån.
***Choice billån är baserat på 30% kontantinsats. Exkl. statlig bonus. Läs mer här >
****Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil.