Bilar:CUPRA Modeller:CUPRA Born:Be informed & Test Drive CUPRA BORN SE/SV

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan för att bli kontaktad av din återförsäljare när nya CUPRA Born finns tillgänglig för beställning och provkörning. Självklart förbinder du dig inte till något genom att skicka in dina uppgifter. Vill du endast prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad fram till lansering, klicka nedan.

* Batteri med lång räckvidd 77 kWh (räckvidd 548 km), ratt med satelliter och vissa funktioner hos vindruteprojektion (head-up-display) med förstärkt verklighet kommer att finnas tillgängliga från och med 2022. 

** Vårt globala utbud av bilar samt produktspecifikationer varierar från land till land. Besök din lokala CUPRA-webbplats för att läsa mer om vilket produktutbud som är tillgängligt för dig.

Värdenfrån typgodkännandet av den valda modellen, i överensstämmelse med EU-förordning 2018/858. Tillgänglig effekt (kW) och acceleration för modellen beror på batteriets laddningstillstånd och temperatur. 

Den exakta räckvidden för fordonet varierar beroende på ett antal olika faktorer, som rutt, väderförhållanden, last (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, extrautrustning (lättmetallfälgar, däck etc.), användning av perifera energiförbrukande system, som värme, luftkonditionering och uppvärmda säten, samt körstil. Angiven räckvidd har beräknats i överensstämmelse med WLTP-förordningen, i vilken standardförutsättningar för provning för alla biltillverkare fastställs. Detta säkerställer att värden som beräknas i överensstämmelse med denna förordning är jämförbara för alla fordon.