SE/SV

CUPRA BORN

Privatleasing från*:

5.340:-/mån

*Månadskostnad vid en första förhöjd leasingavgift om 10.000:-

CUPRA BORN. 100% eldriven. En ostoppbar impuls som tar dig framåt.

Privatleasing från:

5.340

:-/mån

Max räckvidd på el

548

km

Max effekt

231

hk

Följ ditt hjärta.

CUPRA Born

CUPRA%20Born%20Aurora%20blue%20colour%20charging%20

CUPRA Born är för dig som vill utmana normen och följa både ditt hjärta och hjärna. En 100% elektrisk kraft med som tar dig längre och utmanar ditt sätt att tänka, och köra. 

I vår elbil CUPRA Born förenas emotionell design med nytänkande och hållbar teknik. En räckvidd på upp till 548 km tar dig dit du vill tryggt och säkert och behöver du ladda längs vägen tar det drygt 35 minuter att ladda upp till 80%. Välj mellan olika batterialternativ för den räckvidd och prestanda som möter just dina behov.  

Standardutrustningen
är generös och bjuder bland annat på Lane Assist, Front Assist, 18" lättmetallfälgar, full LED-strålkastare, uppvärmd multifunktionsratt, 2-zons Climatronic, skålade sportstolar, 12" pekskärm, Digital cockpit med 5" display, parkeringssensorer fram och bak, trådlös Full Link, CUPRA CONNECT Gen4 samt aluminiumpedaler.

Väljer du CUPRA Born med e-Boost får du omedelbar prestanda och maximal räckvidd. Dessutom ingår adaptiv farthållare, navigationssystem, larm och 19" lättmetallfälgar. 

ERBJUDANDE

Frånpris: 479.900:-
Privatleasing från: 5.340:-

 

Vid köp av en ny CUPRA Born får du dessutom 100% förnybar el från Skellefteå Kraft med avdrag varje månad i 3 år! Mer information får du hos din återförsäljare.  

 

Läs mer om CUPRA Born och testa vår räckviddskalkylator här

 

Bygg din drömbil i vår konfigurator här

Kontakta din CUPRA-handlare

Elförbrukning blandad körning 15,6 kWh/100km, CO2-utsläpp 0 g/km. Elektrisk räckvidd upp till 422 km. Förbrukning och räckvidd påverkas av bilens extrautrustning. 

Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning kWh/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil.

Värden från typgodkännandet av den valda modellen, i överensstämmelse med EU-förordning 2018/858. Tillgänglig effekt (kW) och acceleration för modellen beror på batteriets laddningstillstånd och temperatur. 

 

Den exakta räckvidden för fordonet varierar beroende på ett antal olika faktorer, som rutt, väderförhållanden, last (passagerare + bagage), batteriets ålder och skick, extrautrustning (lättmetallfälgar, däck etc.), användning av perifera energiförbrukande system, som värme, luftkonditionering och uppvärmda säten, samt körstil. Angiven räckvidd har beräknats i överensstämmelse med WLTP-förordningen, i vilken standardförutsättningar för provning för alla biltillverkare fastställs. Detta säkerställer att värden som beräknas i överensstämmelse med denna förordning är jämförbara för alla fordon.